Cum să faci precomandă pentru iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro Max este unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului 2024, promițând să aducă numeroase inovații și îmbunătățiri față de predecesorul său, iPhone 15 Pro Max. În acest articol, vom detalia cum să faci precomandă pentru acest dispozitiv, când poți face acest lucru, unde să îl comanzi în România, prețul estimat, timpul de așteptare și noutățile pe care le aduce acest model.

Când și Unde Poți Face Precomandă

Conform tradiției Apple, iPhone 16 Pro Max va fi anunțat în septembrie 2024, cu precomenzile deschise la câteva zile după evenimentul de lansare. Se așteaptă ca precomenzile să înceapă pe 13 septembrie 2024, iar livrările să înceapă pe 20 septembrie 2024.

Magazine din România

În România, poți face precomandă pentru iPhone 16 Pro Max prin intermediul următoarelor magazine și operatori:

  • eMAG: Cel mai mare retailer online din România va oferi cu siguranță opțiunea de precomandă.
  • Altex: Un alt retailer popular care va avea probabil telefonul disponibil pentru precomandă.
  • Orange România: Operatorul de telecomunicații va oferi precomenzi pentru clienții săi, adesea cu oferte speciale pentru abonamente.
  • Vodafone România: La fel ca Orange, Vodafone va pune la dispoziție precomenzi pentru clienții săi.
  • Telekom România: Un alt operator de telecomunicații care va oferi precomenzi pentru iPhone 16 Pro Max.

Preț și Timp de Așteptare

Prețul pentru iPhone 16 Pro Max este estimat să înceapă de la 1.199 de dolari în SUA, ceea ce înseamnă că în România prețul va fi probabil în jurul a 5.500 – 6.000 RON, în funcție de TVA și alte taxe. Timpul de așteptare pentru livrarea telefonului va fi de aproximativ o săptămână după începerea livrărilor oficiale.

Noutăți și Specificații

Design și Display

iPhone 16 Pro Max va avea un ecran mai mare de 6.9 inci, comparativ cu 6.7 inci la iPhone 15 Pro Max. Display-ul va utiliza tehnologia OLED cu Multi-Lens Array (MLA), care promite o luminozitate îmbunătățită cu până la 20% și consum redus de energie. De asemenea, Apple va folosi tehnologia Border Reduction Structure (BRS) pentru a reduce dimensiunea marginilor ecranului, oferind astfel o experiență vizuală mai imersivă.

Cameră

Unul dintre punctele forte ale iPhone 16 Pro Max va fi sistemul său de camere avansate. Noul model va păstra camera principală de 48 MP și va introduce o cameră ultra-wide de 48 MP, o îmbunătățire semnificativă față de camera de 12 MP de la modelul anterior. De asemenea, va avea o cameră telephoto periscopică cu zoom optic de 5x, îmbunătățind considerabil capacitățile de fotografiere la distanță.

Procesor și Performanță

iPhone 16 Pro Max va fi echipat cu noul cip A18 Pro, fabricat pe un proces de 3 nm, care va oferi performanțe superioare și eficiență energetică. Acest cip va fi susținut de un sistem de operare iOS 18, aducând îmbunătățiri în utilizarea zilnică și funcționalități noi.

Funcții Noi

Un element inovator al iPhone 16 Pro Max va fi introducerea butonului „Capture”, care va permite utilizatorilor să fotografieze și să filmeze mai ușor. Acest buton va fi sensibil la presiune și va oferi funcționalități suplimentare prin diferite niveluri de presiune aplicată.

Variante de Culoare

Se așteaptă ca iPhone 16 Pro Max să fie disponibil în următoarele culori:

  • Space Black
  • Silver (Alb)
  • Natural Titanium (Gri)
  • Rose (Aur roz)

Concluzie

iPhone 16 Pro Max se anunță a fi un telefon revoluționar, cu multe îmbunătățiri față de modelul anterior. Dacă ești interesat să faci precomandă, urmărește anunțurile oficiale Apple și site-urile retailerilor și operatorilor din România. Asigură-te că ești pregătit să faci precomanda imediat ce devine disponibilă, pentru a te bucura cât mai repede de acest telefon mult așteptat.

About the Author: Admin

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *