Cum să îți faci cont de YouTube Premium la cel mai mic preț

YouTube Premium oferă o gamă largă de beneficii utilizatorilor săi, inclusiv vizionarea videoclipurilor fără reclame, acces la YouTube Originals, redare în fundal pe dispozitive mobile și descărcarea videoclipurilor pentru vizionare offline. Deși acest serviciu poate părea scump pentru unii utilizatori, există câteva metode prin care poți obține un cont YouTube Premium la cel mai mic preț posibil. În acest articol, vom explora aceste metode și vom oferi sfaturi pentru a economisi bani la abonamentul tău YouTube Premium.

1. Verifică ofertele locale

Prețurile pentru YouTube Premium pot varia semnificativ în funcție de regiune. În România, prețul standard pentru un abonament YouTube Premium este de aproximativ 26 RON pe lună. Cu toate acestea, este întotdeauna o idee bună să verifici dacă există oferte speciale sau reduceri disponibile pentru utilizatorii din România.

Cum să verifici ofertele locale:

 • Accesează site-ul YouTube și navighează la secțiunea YouTube Premium.
 • Verifică dacă există oferte promoționale sau reduceri disponibile pentru noii utilizatori.
 • Uneori, YouTube oferă perioade de probă gratuită sau reduceri pentru primele câteva luni de abonament.

2. Utilizează perioada de probă gratuită

YouTube oferă adesea o perioadă de probă gratuită pentru noii utilizatori YouTube Premium. Aceasta este o modalitate excelentă de a testa serviciul și de a beneficia de toate avantajele acestuia fără a plăti nimic în primele săptămâni.

Cum să utilizezi perioada de probă gratuită:

 • Creează un cont Google sau folosește unul existent.
 • Accesează pagina YouTube Premium și selectează opțiunea de încercare gratuită.
 • Introdu informațiile de plată (card de credit sau PayPal). Asigură-te că anulezi abonamentul înainte de sfârșitul perioadei de probă pentru a evita taxarea, dacă nu dorești să continui cu abonamentul plătit.

3. Compară prețurile internaționale

Prețurile pentru YouTube Premium variază în funcție de țară, iar unele regiuni au prețuri mult mai mici comparativ cu altele. Poți economisi bani utilizând un VPN (Virtual Private Network) pentru a schimba locația contului tău Google la o țară unde YouTube Premium este mai ieftin.

Cum să compari prețurile internaționale:

 • Instalează un VPN și conectează-te la un server dintr-o țară cu prețuri mai mici pentru YouTube Premium, cum ar fi India, Argentina sau Turcia.
 • Creează un cont Google nou sau modifică locația contului tău existent.
 • Accesează pagina YouTube Premium și verifică prețul pentru regiunea selectată.

Atenție: Asigură-te că înțelegi termenii și condițiile utilizării unui VPN, deoarece acest lucru poate încălca termenii de serviciu ai YouTube.

4. Optează pentru un plan de familie

YouTube Premium oferă un plan de familie care permite partajarea abonamentului cu până la cinci membri ai familiei care locuiesc la aceeași adresă. Acest plan poate fi mult mai rentabil decât achiziționarea de abonamente individuale pentru fiecare membru al familiei.

Cum să configurezi un plan de familie:

 • Accesează pagina YouTube Premium și selectează planul de familie.
 • Creează un grup de familie pe contul tău Google.
 • Adaugă membrii familiei tale în grupul de familie și partajează abonamentul YouTube Premium cu aceștia.

5. Profită de ofertele pentru studenți

YouTube oferă reduceri speciale pentru studenți, care sunt disponibile pentru utilizatorii eligibili înscriși la o instituție de învățământ acreditată. Aceste reduceri pot oferi economii semnificative comparativ cu prețul standard al abonamentului.

Cum să obții o reducere pentru studenți:

 • Accesează pagina YouTube Premium și selectează opțiunea pentru studenți.
 • Verifică eligibilitatea ta prin intermediul platformei de verificare utilizate de YouTube.
 • Odată ce eligibilitatea ta a fost confirmată, poți activa abonamentul YouTube Premium la preț redus.

6. Căutarea promoțiilor și cupoanelor

Uneori, YouTube și alte platforme oferă promoții speciale sau cupoane care pot fi utilizate pentru a obține reduceri la abonamentele YouTube Premium. Aceste promoții pot fi disponibile în perioadele de sărbători, evenimente speciale sau ca parte a parteneriatelor de marketing.

Cum să găsești promoții și cupoane:

 • Urmărește canalele oficiale de social media ale YouTube pentru anunțuri despre promoții și reduceri.
 • Verifică site-urile de cupoane și promoții care pot oferi coduri de reducere pentru YouTube Premium.
 • Abonează-te la newsletterele YouTube sau Google pentru a primi notificări despre oferte speciale.

Concluzie

Obținerea unui cont YouTube Premium la cel mai mic preț necesită puțină cercetare și utilizarea unor strategii inteligente. Fie că profiți de perioada de probă gratuită, compari prețurile internaționale cu ajutorul unui VPN, optezi pentru un plan de familie sau cauți reduceri pentru studenți, există multiple modalități de a economisi bani la abonamentul YouTube Premium. Asigură-te că rămâi informat despre promoțiile și ofertele disponibile pentru a beneficia de cea mai bună valoare posibilă pentru banii tăi.

About the Author: Admin

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *