Descoperă topul pub-urilor noi din București în 2024

Bucureștiul este un oraș vibrant, plin de viață, care oferă o gamă largă de activități pentru toate gusturile. Scena pub-urilor din capitala României este în continuă evoluție, iar în 2024, o serie de localuri noi au deschis porțile, aducând cu ele arome noi, design-uri inovatoare și experiențe unice. În acest articol, vom explora cele mai interesante pub-uri noi din București în 2024, locuri care merită cu siguranță vizitate pentru a te bucura de o seară memorabilă.

1. The Alchemist’s Tavern

Un pub care a captat rapid atenția bucureștenilor este The Alchemist’s Tavern. Situat într-o clădire veche restaurată, acest pub combină farmecul istoric cu un decor modern și un meniu inedit.

Design și atmosferă: Interiorul pub-ului este inspirat din perioada medievală, cu o notă de alchimie. Lămpile cu gaz, mesele din lemn masiv și pereții căptușiți cu rafturi de cărți vechi creează o atmosferă magică și misterioasă.

Meniu și băuturi: The Alchemist’s Tavern se mândrește cu un meniu variat de cocktailuri artizanale, fiecare cu o poveste unică. Băuturile sunt preparate cu ingrediente proaspete și combinații inedite, iar meniul de mâncare include preparate tradiționale reinterpretate.

2. Urban Brew

Urban Brew este un alt pub nou care s-a remarcat prin conceptul său inovator și atmosfera relaxată. Amplasat într-o zonă centrală a orașului, acest local atrage atât localnici, cât și turiști.

Design și atmosferă: Decorul pub-ului este urban și industrial, cu elemente de design contemporan. Pereții din cărămidă expusă, mesele din metal și lemn reciclat și luminile suspendate conferă un aer modern și primitor.

Meniu și băuturi: Urban Brew este cunoscut pentru selecția sa impresionantă de bere artizanală, atât locală, cât și internațională. Meniul include și o gamă variată de burgeri gourmet, tapas și deserturi delicioase.

3. The Secret Garden Pub

Pentru cei care caută un loc mai retras și intim, The Secret Garden Pub este alegerea perfectă. Acest pub se află într-o grădină ascunsă, oferind o oază de liniște în mijlocul agitației urbane.

Design și atmosferă: The Secret Garden Pub își întâmpină oaspeții cu un decor boem și natural. Terasa este împodobită cu plante și flori, luminițe de basm și mobilier confortabil, creând un cadru idilic pentru serile de vară.

Meniu și băuturi: Meniul pub-ului include cocktailuri răcoritoare, băuturi din plante și sucuri naturale, perfecte pentru a te relaxa într-un cadru natural. De asemenea, meniul de mâncare oferă o selecție de preparate sănătoase și organice.

4. Craft & Draft

Craft & Draft este un pub dedicat iubitorilor de bere artizanală. Cu o selecție vastă de beri locale și internaționale, acest local a devenit rapid un loc de întâlnire popular pentru cei care apreciază berea de calitate.

Design și atmosferă: Decorul Craft & Draft este simplu și elegant, cu accente de lemn și metal. Pub-ul dispune de o zonă de degustare și un bar lung unde clienții pot alege dintre numeroasele tipuri de bere disponibile la draft.

Meniu și băuturi: Pe lângă berea artizanală, Craft & Draft oferă și un meniu de mâncare care completează perfect băuturile. De la platouri de brânzeturi și mezeluri, la sandwich-uri gourmet și prăjituri de casă, meniul satisface toate gusturile.

5. The Jazz Pub

Pentru o atmosferă sofisticată și muzică live, The Jazz Pub este locul ideal. Acest pub a fost deschis de curând, dar a devenit rapid popular datorită programelor sale muzicale și a decorului elegant.

Design și atmosferă: The Jazz Pub impresionează prin decorul său rafinat, cu accente art deco și o scenă centrală pentru muzicieni. Pereții sunt decorați cu postere și fotografii ale marilor artiști de jazz, creând o atmosferă autentică.

Meniu și băuturi: Meniul include o selecție de vinuri fine, cocktailuri clasice și o varietate de băuturi spirtoase. Mâncarea este de inspirație internațională, cu preparate gourmet care completează perfect seara de jazz.

6. Bucharest Speakeasy

Inspirat de barurile clandestine din perioada prohibiției, Bucharest Speakeasy oferă o experiență unică și exclusivistă. Accesul se face pe bază de invitație sau printr-o parolă, adăugând un plus de mister și exclusivitate.

Design și atmosferă: Decorul este sofisticat, cu mobilier vintage, oglinzi mari și lumini difuze. Atmosfera intimă și secretele bine păstrate fac din acest pub un loc special pentru întâlniri și evenimente private.

Meniu și băuturi: Bucharest Speakeasy este renumit pentru cocktailurile sale rafinate, preparate de barmani experimentați. Meniul de mâncare include tapas și deserturi elegante, perfect potrivite pentru o seară de socializare.

7. Greenwich Pub

Pentru iubitorii de pub-uri britanice, Greenwich Pub aduce un colț autentic de Anglia în inima Bucureștiului. Acest local a fost decorat în stil tradițional britanic, oferind o atmosferă caldă și prietenoasă.

Design și atmosferă: Decorul include mobilier din lemn masiv, covoare cu motive tradiționale și pereți căptușiți cu tablouri și suveniruri britanice. Atmosfera este relaxată și convivială, perfectă pentru o seară cu prietenii.

Meniu și băuturi: Meniul include o gamă variată de beri britanice, atât la draft, cât și îmbuteliate. De asemenea, Greenwich Pub oferă preparate clasice britanice, cum ar fi fish and chips, plăcinte cu carne și budinci tradiționale.

Concluzie

Bucureștiul continuă să surprindă cu noi locații și experiențe pentru iubitorii de pub-uri. Fie că ești în căutarea unei atmosfere intime și relaxante sau a unui loc vibrant și plin de viață, noile pub-uri din 2024 oferă ceva pentru fiecare gust. Indiferent de preferințele tale, aceste locații merită cu siguranță vizitate pentru a te bucura de o seară memorabilă în capitala României.

About the Author: Admin

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *