Flanco: Cât primești pe electrocasnice în programul „Vouchere Rabla”

Programul „Rabla pentru Electrocasnice” este o inițiativă populară în România, menită să încurajeze reciclarea electrocasnicelor vechi și să promoveze achiziția de produse noi, mai eficiente energetic. Flanco, unul dintre principalii retaileri de electronice din țară, participă activ la acest program, oferind vouchere semnificative pentru clienții care aleg să își schimbe electrocasnicele vechi. În acest articol, vom detalia cum funcționează programul, cât primești pe electrocasnicele vechi și ce trebuie să faci pentru a beneficia de aceste vouchere.

Cum Funcționează Programul „Vouchere Rabla” la Flanco

Programul „Rabla pentru Electrocasnice” derulat de Flanco se desfășoară între 1 ianuarie 2024 și 30 iunie 2024. Scopul acestui program este de a încuraja clienții să predea electrocasnicele vechi și să achiziționeze produse noi, mai eficiente energetic.

Pașii pentru a Beneficia de Voucher

  1. Achiziționează un Produs Nou: Selectează un produs din categoriile participante (de exemplu, mașini de spălat rufe, uscătoare de rufe, mașini de spălat vase, aparate frigorifice) din magazinele fizice Flanco sau online, pe www.flanco.ro.
  2. Predă Electrocasnicul Vechi: La momentul livrării noului produs, predă electrocasnicul vechi. Acesta trebuie să fie complet, nedezmembrat și să respecte criteriile de predare specificate (deconectat de la rețea, complet funcțional sau nu).
  3. Primești Voucherul: După achiziționarea produsului nou, vei primi un voucher pe factura de achiziție. Voucherul devine activ în ziua a 14-a de la emiterea facturii și poate fi utilizat într-o perioadă de 12 luni pentru achiziția altor produse din categoriile eligibile.

Valoarea Voucherelor

Valoarea voucherelor oferite în cadrul programului variază în funcție de tipul produsului achiziționat și predat:

  • Mașini de spălat rufe, uscătoare de rufe, mașini de spălat vase, aparate frigorifice: Voucher de 300 RON
  • Televizoare: Voucher de 400 RON
  • Laptopuri și tablete: Voucher de 500 RON

Produse Eligibile

La Flanco, produsele eligibile pentru programul Rabla sunt clar marcate cu etichete care indică participarea la program și valoarea voucherului aplicabil. Astfel, este ușor pentru clienți să identifice produsele pentru care pot beneficia de reduceri.

Timp de Așteptare

Voucherul de reducere este trimis pe adresa de e-mail a cumpărătorului și va putea fi utilizat după 14 zile de la achiziția produsului inițial. Acest voucher are o valabilitate de 10 zile de la activare, ceea ce înseamnă că trebuie utilizat într-un interval destul de scurt.

Noutăți și Avantaje ale Programului

  1. Simplificarea Procesului: Flanco a simplificat procesul de participare în program, făcându-l intuitiv pentru clienți. Produsul vechi este preluat gratuit la livrarea noului produs, iar voucherul este aplicat pe loc pentru comenzile online.
  2. Diversitatea Produselor: Programul acoperă o gamă largă de produse, inclusiv electrocasnice mari și mici, televizoare, laptopuri și tablete.
  3. Beneficii Ecologice: Prin acest program, clienții sunt încurajați să recicleze electrocasnicele vechi, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

Considerații Finale

Programul „Rabla pentru Electrocasnice” la Flanco reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să-și înlocuiască electrocasnicele vechi cu unele noi și eficiente energetic. Beneficiind de vouchere atractive și de un proces de predare simplificat, clienții pot face economii semnificative și pot contribui la protejarea mediului.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a vedea lista completă a produselor eligibile, vizitează site-ul oficial Flanco sau magazinele lor fizice. Programul este valabil până pe 30 iunie 2024, așa că nu rata ocazia de a profita de aceste oferte avantajoase.

About the Author: Admin

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *