Arc Search: Widget-uri noi, căutare vocală și mai multe comenzi pentru tab-uri

Astăzi, Arc Search, aplicația pentru iOS de la Browser Company, a primit o actualizare majoră, aducând cu sine trei îmbunătățiri semnificative ale funcțiilor sale: widget-uri pentru ecranul principal, căutare vocală accesibilă din butonul de acțiune al iPhone-ului și noi comenzi utile pentru controlul zoom-ului paginii și solicitarea unui site desktop.

Aceste adăugiri reprezintă un pas important în evoluția aplicației, transformând-o într-un instrument de căutare și navigare pe internet care promite să devină o parte integrantă a experienței zilnice a utilizatorilor.

Widget-uri pentru Lansare Rapidă, Căutare Vocală și Comenzi de Tabulare

Arc Search introduce acum widget-uri de dimensiuni mici și medii, care pot fi plasate pe ecranul de pornire al dispozitivului. Fiecare widget oferă aceleași funcționalități esențiale: lansarea rapidă a unei noi căutări Arc, redeschiderea spațiilor existente sau inițierea unei căutări vocale.

Căutarea vocală este una dintre cele mai așteptate funcții noi, iar acum poate fi accesată rapid nu doar din widget, ci și printr-o simplă apăsare și menținere a butonului plus din partea de jos a aplicației. În plus, pentru utilizatorii iPhone-ului 15 Pro, căutarea vocală poate fi acum adăugată ca o acțiune nouă în aplicația Shortcuts, oferind posibilitatea de a configura butonul de acțiune al iPhone-ului pentru a iniția rapid o căutare vocală. Această opțiune oferă aceeași comoditate ca și comanda vocală către Siri, dar cu o accesibilitate sporită și o funcționalitate îmbunătățită.

Ultima adiție demnă de menționat la Arc Search sunt cele două controale noi și practice pentru tab-uri. Accesate prin apăsarea săgeții orientate în sus din colțul din dreapta jos, acum puteți regla rapid setările de zoom ale paginii și puteți solicita afișarea unui site desktop. Ca utilizator care folosește adesea diferite setări pe diverse site-uri, consider că această adăugire va fi o schimbare binevenită și utilă în utilizarea cotidiană a aplicației.

Concluzie

Arc Search continuă să își îmbunătățească produsul pentru a oferi o experiență de navigare pe internet mai eficientă și mai plăcută. Aceste actualizări recente vin într-un moment strategic, în contextul unui interes crescând pentru inteligența artificială și așteptărilor pentru noi inovații în domeniu. Prin urmare, nu este surprinzător că echipa Arc depune eforturi susținute pentru a rămâne în pas cu evoluția tehnologiei și a oferi utilizatorilor săi o experiență deosebită.

About the Author: Admin

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *